Her ser du faxen

Flere småbedrifter opplever at selgere forsøker å lure dem.

Dette er telefaksen som Tønnesen Rustfritt mottok. Her står det noe annet enn det Trond Even Tønnessen mener han ble forespeilet.
Dette er telefaksen som Tønnesen Rustfritt mottok. Her står det noe annet enn det Trond Even Tønnessen mener han ble forespeilet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om det er finanskrisen som gjør selgerne desperate, vites ikke, men i det siste har DinSide mottatt mange tips fra lesere som mener de har blitt forsøkt lurt av annonseselgere. Da DinSide skrev om NordicExpo.com i forrige uke, fikk vi inn mange nye tips om firmaer som driver på samme måte.

En av personene som kontaktet oss, var Trond Even Tønnesen, daglig leder i Tønnesen Rustfritt AS. Han forteller at han har blitt kontaktet av et firma som skal ha han til å videreføre en kontrakt han aldri har skrevet under på.

- En meget hyggelig svensk mann fra firmaet Allt om affärer ringte og pratet om vær og vind, før han takket for annonseringen vi hadde hos dem. Han sa at det nå var klart for en ny periode, og at han ville sende over en telefaks, hvor vi bare skulle fylle inn riktig e-postadresse, siden denne manglet i annonsen vår, forteller Tønnesen.

Her er det noe som ikke stemmer

Ute etter underskriften din

Mannen som presenterte seg som John, skal også ha sagt at annonseperioden som Tønnesen Rustfritt tidligere hadde inngått, gikk ut 31/8-09, og hvis firmaet ønsket en videre annonsering etter denne datoen, måtte vi ta kontakt med dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer