Her shopper du billig

Butikkene bugner av vinterferietilbud.

G-Sport: Alle skalljakker er nedsatt 30 prosent. Merker som Haglöfs, Bergans og lignende.  Foto: Synne Hellum Marschhäuser
G-Sport: Alle skalljakker er nedsatt 30 prosent. Merker som Haglöfs, Bergans og lignende. Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- I forkant av vinterferien kjører vi alltid høye rabatter og gode tilbud. Nå har vi 50 % på mange utvalgte varer og 70 % på den del fjorårsmodeller, sier Henning Eriksen, konsernsjef i G-Sport.

Se eksempler på gode vintertilbud i bildespesialen lenger ned.

- Tilbudene varierer noe fra butikk til butikk, det er også forskjell på by land, folk etterspør forskjellige varer, sier Eriksen til DinSide.

Les også: I denne testen vant XXL

Sport 1 i Stenersgata ved Oslo City er en franchisebutikk, og kan ikke garantere av navnebrødre rundt om i Norges land har de samme tilbudene som dem.

G-Sport-butikkene har hovedsaklig samme tilbud i alle landets butikker, så fremt de ikke er utsolgt for en vare.

Vi har bedt butikkene vise oss gode tilbud på populære og gode varer, ikke nødvendigvis butikkens rimeligste vare. Noen av produktene er ansett som rimelig, men er ikke på tilbud av den grunn.

Les også: Hvor lang reklamasjonsrett har du på skijakka?

- De faste pakkeprisene ble justert nylig, og det lønner seg å kjøpe utstyr nå. Man bør ikke vente for lenge slik at det blir utplukket, sier Espen i Sport 1`s skiavdeling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.