Her skal det sjekkes!

Jakten på den levende lommeboken fortsetter.

Publisert

Om vi ikke fant pengesekken i Stavanger lærte vi ihvertall en ting: Drar en gutt og en jente på sjekker'n sammen vil man uansett bli oppfattet som et par.

Nå har vi dratt på jentetur til Bergen.

Forberedelsens kust

Klokken er ti over åtte. Det vil si at vi allerede er ti minutter forsinket til vår middagsreservasjon. Siste finish på make-upen legges. Hotellrommet lukter etterhvert sterkt av hårspray og parfyme, og vi er klare til dyst.

I utgangspunktet ser vi nok ganske uskyldige ut der vi står, men som de fleste vet, en kvinnes håndveske kan inneholde så mangt. I tillegg til sminken, de ekstra strømpene og alt det andre som for en kvinne er helt uunværlig, har vi med oss et digitalt kamera og en notatblokk.

I blokken står blant annet en liste lang som et vondt år. Iherdig research har ført til en lang rekke navn på barer og restauranter der oddsene er høyere enn normalt for å finne en rik, singel mann.

Veien til mannens hjerte

En ting er sikkert: For å møte den rette mannen må man oppsøke han i hans rette miljø. En hver jente har jo lært at veien til en manns hjert går gjennom magen, derfor starter vi jakten på en av Bergens bedre restauranter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer