Her slåss de om trusene

Slåss om truser til 50 kroner stykket.

SÅ TRUSENE FLYR: Kampen om trusene er i gang. Det går så negler ryker og trusene flyr gjennom lufta. Foto: Kristin Sørdal
SÅ TRUSENE FLYR: Kampen om trusene er i gang. Det går så negler ryker og trusene flyr gjennom lufta. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er tid for Black Friday. Dette er opprinnelig en amerikansk supersalg-dag, og vi har allerede omtalt mange utenlandske Black Friday-tilbud du kan slå kloa i via nettbutikkene.

En god del norske butikker har i løpet av de siste årene også slått seg på denne salgsdagen, inkludert mange nettbutikker. Lenger nede i artikkelen finner du eksempler på noen av de norske tilbudene.

Men du kan også finne Black Friday-tilbud hos fysiske butikker, blant annet hos Norwegian Outlet og Outlet One i outletbygda Vestby.

Vi var klare da Norwegian Outlet åpnet portene i Vestby klokken sju i dag morges. Og vi var ikke alene!

Les også: Dette ønsker nordmenn seg til jul

Kamp om timestilbudene

Hos Norwegian Outlet er det riktignok merkesalg hele året, men akkurat i dag kjører de voldsomt på Black Friday-salg. Dette har også vært markedsført i forkant, med noe blodig tilsnitt i Oslo sentrum.

Selv så tidlig som klokken sju denne fredags morgenen, begynner det å fylle seg opp på parkeringsplassen ved handlesenteret. Utenfor porten står noen hundre mennesker, klare for innsats og med salgsavisen i hånda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer