Her søker du på skatten

SKATT: Vi har nå lagt ut skattetallene for 2002. Tjenesten er gratis, men vil kun være tilgjengelig i tre uker. Se hva naboer, kolleger og bekjente tjener.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For første gang får du nå skattetallene på DinSide.

Som vanlig gir vi deg den beste søkefunksjonaliteten som finnes.

Gå rett til søkesiden for skattelistene

Søk på navn og alder

Hva kan du søke på? Søk på navn og alder for hele landet, eller gå direkte til bestemte fylker og kommuner. Hos oss kan du også søke på postnummer.

For hvert søkeresultat som kommer opp får du også se unike gjennomsnittstall. La oss si at du søker på Ola Hansen, og får 20 treff. Da vil du også få gjennomsnittstallene for alle med dette navnet. Som eksemplet under viser, vil du enkelt se hvem som tjener mest, har høyest formue og skatter mest.

Her søker du på skatten


NYTT: Sorterbare tabeller

Når du har fått opp flere navn i resultatfeltet, kan du sortere tabellen etter formue, inntekt og skatt. Dette gjøres ved å trykke på overskriftene. I eksemplet under har vi valgt "Inntekt", og fått tabellen sortert etter høyeste inntekt.

Her søker du på skatten


Gå rett til søkesiden

Feil & begrensninger

Tallene i skattelisten er basert på ligningsfastsettelsen for 2002. For enkelte skattytere vil beløp som er oppgitt bli endret. Enten fordi myndighetene finner skrive- eller regnefeil, eller at skattyteren får medhold i en klage over likningen.

Finner du feil i tallene eller i søkefunksjonaliteten? Klikk her for å gi oss beskjed.

I tillegg er det fullt mulig å skjule formuen sin, slik at den ikke blir synlig i skattelistene - mer om det kan du lese her.

Fra og med denne høsten har Finansdepartementet kommet med kraftige innstramminger i hvilke data som kan publiseres:

  • Det er ikke lenger tillatt å opplyse om fødselsdag- og måned, gateadresse samt skatteklasse.
  • I tillegg er det kun tillatt å la skattelistene ligge på nettet i den tre-ukers-perioden papirlistene også er tilgjengelige på ligningskontorene.

Trykk her for å gå rett til søkesiden

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer