Prissjekk på dusjsåpe og sjampo

Her sparer du ikke på å kjøpe refill

Nå setter Rema ned prisen.

PÅFYLL: Mange velger å kjøpe refill til Lano-såpen sin etter å ha handlet flaske første gang. Det er imidlertid ikke hos alle at det lønner seg å gjøre dette. Foto: Eilin Lindvoll.
PÅFYLL: Mange velger å kjøpe refill til Lano-såpen sin etter å ha handlet flaske første gang. Det er imidlertid ikke hos alle at det lønner seg å gjøre dette. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert

Prisen på munnhygienen er allerede sjekket. Nå er det kroppen sin tur, for Dinside har sjekket prisene på dusjsåpe og sjampo.

Det er de felles såpe- og sjampomerkene og dagligvarebutikkenes egne, billige merkevarer som er sjekket i begge varekategorier.

Når det gjelder dusjsåpe er det ikke de store prisforskjellene mellom butikkene. Ett unntak er Dobbeldusch som er 8,40 kroner billigere per liter hos Kiwi sammenlignet med Rema 1000 og Coop Extra.

For familiefavoritten Lano, er det derimot et annet interessant funn på prisfronten.

Lenger ned i saken finner du prisoversikten for sjampo.

Rema setter ned prisen

Lano kan, som mange vet, kjøpes i flaske og som refill i pose. Hos Kiwi og Coop Extra koster refillen én krone mindre enn flasken, og er dermed litt over fem kroner billigere per liter. Hos Rema 1000 koster Lano refill og flaske nøyaktig det samme.

Det er blant annet et poeng å kjøpe refill i stedet for flaske når du er tom for såpe, for det tar 80 prosent mindre plast å lage refillposen, i tillegg til at du gjerne sparer noen kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer