Her står tiden stille

Hvordan få tiden til å gå på venteværelset?

Her står tiden stille
Publisert
Sist oppdatert

Det er knapt noe sted i verden at tiden synes å stå mer på stedet hvil enn på venterommet. De fleste som har sittet og ventet på tur hos legen eller tannlegen har trolig oppleved hvor fantastisk sakte minuttene kan snegle seg avgårde.

Tålmodighetsprøve

Selv etter å ha bladd deg igjennom samtlige fillete utgaver av fjorårets Se & Hør, et assortert utvalg av Vi Menn og diverse interiørmagasiner, er det fremdeles fem stykker foran deg i køen. Hvordan er dette mulig, tenker du, og kjenner at utålmodigheten bygger seg opp.

Les også: Så lett dumper du fastlegen

Tidligere stortingsrepresentant og SV-politiker, Paul André Chaffey, har i et leserinnlegg gått så langt som å kreve at venteværelsene burde stenges.

"Venteværelset hos legen er et irriterende rom. Helsevesenet, og spesielt det offentlige, har hatt en grenseløs arroganse overfor andres tid. Selv om dette har bedret seg noe de siste årene, er det lite som er mer irriterende enn å være en time på overtid på et legekontor", skrev han til Aftenposten i 2006.

Slik gjør du det

CNN.com har samlet et knippe tips og råd fra sine lesere om hvordan man får tiden på venterommet til å gå litt fortere, og avslører triksene som kan smette deg først i køen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer