Her tanker du billigst

Nesten to kroner literen. Det er forskjellen på billigste og dyreste stasjon på DinSides bensinprisliste i dag. Aller billigst hittil i dag tanker du hos Uno-X i Trondheim.

Publisert
Sist oppdatert

I det siste har dagens billigste bensin kostet fra 7,50 til åtte kroner literen. Den dyreste bensinen har du måttet betale fra 9,50 til 10 kroner literen for.

Bensinprisene er generelt lavest i Østfold, Rogaland og Hedmark. Det viser både DinSides bensinpriser og Konkurransetilsynets rapporter om bensinmarkedet.

Uno-X er nå billigst i landet på bensin.
Uno-X er nå billigst i landet på bensin. Vis mer

Funker

Nøkkelen er ubetjente stasjoner tilhørende Jet, Uno-X, Smart og Rema. Disse er det nemlig flest av på Østlandet og rundt Stavanger. Til tross for at det er hardest priskonkurranse i byene, ligger Oslo og Akershus midt på treet prismessig.

Distriktene taper på pris. Våre tall viser likevel at i alle områder av landet finnes stasjoner med lave priser. Et eksempel er Remas ubetjente stasjon i Bodø.

Dette betyr at konkurransen funker. Du kan bidra til lavere priser ved å rapportere bensinpriser til DinSide.

Slik rapporterer du

Bensinprisrapporteringen er en dugnad, hvor vi ikke stiller noen krav til rapportørene. Du rapporterer hvor, når og så ofte de vil. Det gjør du enten via Internett eller SMS.

Prisene fra 16 - 17 stasjoner kan du rapportere i en tekstmelding. På nettet taster du inn prisene på en side du selv oppretter i løpet av tre minutter. Ordningen er selvbetjent, og du kan selv legge inn nye og fjerne gamle stasjoner.

Flere ganger i året trekker vi ut premier blant bensinrapportørene. Tidligere i år slo vi på stortromma og delte ut reisegavekort for 7.000 kroner til to heldige bensinkrigere. Med jevne mellomrom gir vi liknende premier til rapportørene.

Relaterte artikler:
Bli bensinrapportør - nå selvbetjening
Tank på tirsdager
Bensinkrigere vant reisegavekort
De billigste bensinkjedene
De billigste bensinkommunene
De billigste bensindistriktene
Automatstasjonene blir flere
Statoil er dyrest i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer