Her tar vi Elkjøp på fersken

DinSide avslører grov overprising av varer.

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden slagordet til Elkjøp er "Det er dumt å betale for mye", er det litt merkelig å ta Elkjøp på fersken med grovt overprisede varer.

For de siste dagene har DinSide oppdaget noen merkelig høye priser i Elkjøps varehus på Jessheim. Bare se her:

Logitech MX Air mus: Prisen i varehuset er 1.495 kroner. Men på Elkjøps egne nettsider koster produktet bare 899 kroner.

Les testen av produktet her

Samsung 37" TV: Annonseplakaten i varehuset hevder du sparer 1.500 kroner på denne TV-en, som har en "tilbudspris" på 10.995 kroner. Elkjøps nettbutikk har ikke samme modellen, men vi fant den i mange andre nettbutikker (Mpx, Komplett, Netshop etc) til drøyt 7.500 kroner. Du tror kanskje du sparer 1.500 kroner ved å kjøpe TV-en på Elkjøp på Jessheim, men sannheten er altså at du betaler rundt 3.500 kroner mer enn nødvendig.

Og når vi først er i gang kan vi heller ikke unnlate å påpeke at du faktisk får 40-tommeren (altså storebroren til den Elkjøp selger) til 8.500 kroner i flere butikker... DinSide har forøvrig testet denne TV-en, og du kan lese testen her.

Logitech høyttalere: Prislappen i varehuset viser 3.095 kroner, noe som er dobbelt så mye som de samme høyttalerne koster i Eljøps nettbutikk. Flere andre nettbutikker, for eksempel Amentio, selger disse høyttalerne for under 1.500 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer