Her trener du billigst

Spar 5411 kroner i året.

Vi har funnet mange tusen kroner i prisforskjell mellom ulike treningssenter i alle byene i denne pristesten. Foto: COLOURBOX,COM
Vi har funnet mange tusen kroner i prisforskjell mellom ulike treningssenter i alle byene i denne pristesten. Foto: COLOURBOX,COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trønderne trener billigst, mens Oslo-folk står i fare for å måtte ut med flest kroner for å trene kroppen. Dette viser en pristest av 19 treningssenter i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Absolutt billigst blant alle treningssentrene er Nautilus i Trondheim. Der betaler medlemmene 220 kroner i måneden, eller 2600 kroner for et helt år. Deretter følger Nautilus i Tromsø og Nautilus i Bergen, med årsavgifter på henholdsvis 3200 og 3300 kroner. Denne treningskjeden er altså billigst i tre av fire byer hvor vi har sjekket prisene, og ligger lavt i pris i forhold til konkurrenter også i Oslo.

Velger du Nautilus i Trondheim i stedet for Elixia, som er dyrest i trønderhovedstaden, sparer du 4807 kroner det første året. Dersom du fortsetter å trene utover det første året, sparer du 3708 kroner hvert år.

- Det er vår policy å ha gode og folkelige priser. Kanskje vi ikke tjener like mye penger som våre konkurrenter, men vi mener at vi når lettere frem til de aller fleste med vår prispolitikk. I tillegg har vi har en liten og effektiv administrasjon, bra innkjøpspriser hos ledende treningsutstyrsleverandører og har effektivt bemannet våre senter, sier Leif Oscarsson, direktør i Nautilus Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer