Her trener du billigst

5000 kroner i prisforskjell.

Illustrasjonsfoto. I Oslo kan du spare 5079 kroner på å velge Nautilus fremfor Elixia. Foto: Colouebox
Illustrasjonsfoto. I Oslo kan du spare 5079 kroner på å velge Nautilus fremfor Elixia. Foto: Colouebox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har pristestet de største landsomspennende treningssentrene, samt sjekket prisene i de største norske byene. Mens billigste treningssenter av de vi har sjekket, koster deg 3720 kroner i året, tar dyreste senter i vårt utvalg hele 8799 kroner for ett år. Velger du billigste alternativ, sparer du altså 5079 kroner. Ikke småtterier i disse finanskrisetider ...

Prisene vi har sammenliknet er for autogiroavtaler av ett års varighet - du binder deg altså til å betale et bestemt beløp i 12 måneder. Det skal veldig gode grunner til for at du får bryte avtalen før kontraktens utgang.

Månedsavgiftene i vår prisoversikt varierer fra 310 til 645 kroner i Oslo.

Et blodslit å bli sprek: Vi tester personlig trener

Prisvariasjoner

Dette er en ren pristest. Vi kan altså ikke uttale oss om kvalitet og standard på treningssentrene i denne oversikten. For førstehåndskunnskap om dette, bør du selv oppsøke sentrene som er aktuelle for deg å trene på, og be om en prøvetime.

Vi kan altså ikke uttale oss om hvorvidt prisene gjenspeiler kvaliteten på treningssenteret. Det er uansett slik at sentre i samme kjede vil være priset ulikt i forhold til beliggenhet og tilbud til sine medlemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer