Her trener du billigst

Virtuell spinning, svømming og nattrening.

Kjøligere vær lokker treningslystne nordmenn inn på senterne. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Colourbox.com
Kjøligere vær lokker treningslystne nordmenn inn på senterne. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er på hell, og vi begynner så smått å vende tilbake til treningsrutinene som kanskje har ligget litt i dvale gjennom sommeren.

Treningssenterne på sin side har ikke ligget på latsiden. I høst går de nye veier og frister med alt fra spinning til toner av Grieg, til timer tilpasset familiens minste. Les mer om dette her

DinSide Helse har sett nærmere på hva noen av de største byene våre har å tilby av sentertrening, og hvor du får mest for pengene. Byene representerer typiske studentbyer fra sør til nord.

I testen har vi tatt utgangspunkt i hvor det koster minst å trene på en rekke tilfeldig utvalgte sentre i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Dette er altså ingen kvalitetstest av de aktuelle senterne. Her er listen over de billigste medlemsskapene vi fant:

Oslo:

 • Nautilus Gym og Bad Kjeden er lokalisert fem steder i Oslo, og her presenterer vi ett av dem:

  - Ved vår avdeling på Furuset kan vi tilby treningsapparater, natural runner, sykler, romaskiner, stepmaskiner, tredemølller, frivektsavdeling, pro recumbent bike, spinning, gruppetrening og adgang til Furuset Bad, sier daglig leder og regionsansvarlig Niklas Oskarsson til DinSide Helse.

 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer