Herbalife: Øyvind

Jeg hadde sprukket som en gris om det ikke hadde vært for dagens høydepunkt: Vanlig middag.

Herbalife: Øyvind
Publisert
Sist oppdatert

Det store problemet da er selvsagt å begrense seg til én porsjon, men det går stort sett greit og er uansett vesentlig mindre enn hva jeg gaflet i meg før.

Slapp

Personlig kommer jeg til å øke antallet shaker per dag, i håp om å bli kvitt slappheten. Har hittil drukket det til frokost og lunsj, for så å spise vanlig middag.

Dette har ikke vært nok for meg - regner med at det blir bedre med flere "måltider" per dag.

Jeg mener likevel at man bør være litt forsiktig med fysisk aktivitet når man går på Herbalife-kur. Lett trening går forsåvidt greit, men du merker fort at kroppen ikke har noe særlig å gå på.

Presser du kroppen som normalt, kan du fort få en kjempesmell. Sørg derfor alltid for å ha en ny shake eller noe frukt i nærheten om du skal "ta deg litt ut".

Savn

Det største savnet er å ha noe godt å tygge på. Har egentlig begynt å venne meg til shaken, men problemet er at det ikke er noe å kose seg med.

Forrige helg var et mareritt, og jeg ser med gru fram til denne helgen.

Spiser gulrøtter hver eneste ettermiddag og kveld, men har i det siste tatt litt epler i stedet. Helsefreaks får ha meg unnskyldt, men dette er et elendig substitutt for potetgull.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer