Hifi-entusiasten

- Drivkraften er å teste og sammenlikne ulike produkter og ny teknologi. Det er det som gjør at jeg stadig utvider samlingen, sier Per S. Jørgensen fra Technews Norge.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide har ofte brukt Per S. Jørgensen som ekspert når det gjelder hjemmehifi. Lyttetesten av Parasounds Halo C2 ble i sin helhet utført på hans hjemmekinoanlegg.

På den tiden (februar) lå prisen på alle komponentene i anlegget på rundt 161.000 kroner, men ting varer ikke evig i hendene på en ekte entusiast. Flere av komponentene er allerede byttet ut.

Vil ha noe bedre

- Kjøpetakten avhenger av når det kommer noe nytt og bedre. Jeg har stort sett alltid lyst til å teste noe nytt. Generelt oppgraderer jeg nok anlegget mitt minimum en gang i halvåret, sier Jørgensen. Men i det siste har det blitt mer enn vanlig. Siden testen i februar har jeg for eksempel kjøpt ny TV til soverommet, to nye DVD-spillere hvorav en med opptaksfunksjon, ny prosjektor, nytt lerret, og investert i en ny hjemmekinoprosessor samt nye billedkabler.

- Jeg kjøper utstyr fra de fleste store produsentene, og velger alltid separate komponenter. For meg er en stor del av opplevelsen å kunne sammenligne kvaliteten på ulike komponenter fra ulike leverandører, og finne ut av hvilke komponenter som passer sammen. Er det for eksempel store kvalitetsforskjeller mellom de billige og de dyre DVD-spillerne? Å finne ut av slike ting er en av de viktigste drivkraftene hos meg, sier entusiasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer