Historisk fotballauksjon

Kevin Keegan, Sir Bobby Charlton, spillerne på det norske landslaget og Manchester United er bare noen av bidragsyterne på den store fotballdraktauksjonen som starter onsdag på DinSide Auksjon. Auksjonen er til inntekt for kreftrammede ungdommer i Norge.

Nå kan du sikre deg detaljtro kopi av Manchester Uniteds F.A Cup- finaledrakt fra 1958, signert av selveste Sir Bobby Charlton.
Nå kan du sikre deg detaljtro kopi av Manchester Uniteds F.A Cup- finaledrakt fra 1958, signert av selveste Sir Bobby Charlton. Vis mer
Publisert

DinSide Auksjon holder nå en stor fotballauksjon. Hovedobjektene er åtte fotballdrakter med originale signaturer av kjente engelske og norske fotballspillere.

Manchester United, Arsenal, Liverpool og landslaget Det er til sammen 15 hovedobjekter som skal auksjoneres bort, åtte signerte drakter og syv signerte fotografier. Blant godbitene er skjorter signert personlig av Kevin Keegan, Sir Bobby Charlton, det norske landslaget, spillerne på årets legendariske Manchester United-lag og Kristian Henriksen - den siste gjenlevende spiller fra "Bronselaget"!

Donert til inntekt for barn og unge De signerte skjortene og bildene er donert av Classic Shirt Company, og alle signaturer er gitt på bakgrunn av informasjon om at formålet er å samle inn penger til kreftrammede barn og ungdom i Norge. Draktene og bildene er profesjonelt rammet inn i glass og ramme, med gravert messingskilt, som i seg selv er verdt flere tusen kroner. Initiativtaker bak dette prosjektet er Frode Sørensen, som i løpet av de siste fem årene har samlet inn betydelige beløp til overnevnte formål. - Jeg har tatt med barn og unge til England for å se United spille, kjøpt inn tv-apparater til alle rom for kreftsyke barn ved det nye mor/barn senteret ved Ullevål, og dekorert rommene med orgianle malerier fra f.eks Jacob Weidemann, forteller Sørensen, som også er velkjent for sitt arbeide gjennom diverse opptredener i lokal og riksmedia. For mer informasjon, kontakt Frode på tlf: 91 17 57 77.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.