Hjelp, jeg mister håret!

Tidlig håravfall er et problem for en halv million nordmenn. Men tupé er heldigvis ikke lenger den eneste løsningen.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Hudpedagogisk senter ved Rikshospitalet lider om lag 400.000 norske menn og 100.000 norske kvinner av hårtap som langt overstiger de normale "cirka 100 hår om dagen".

Håret betyr mye for vår oppfatning av oss selv og andre, og er med på å speile hvem vi er. Derfor kan håravfall oppleves svært belastende for de som rammes, særlig i ung alder. Men det er hjelp å få.

Naturlig resultat- Dagens hårerstatninger er så naturtro at det ikke er mulig å skille disse fra ekte hår. Man kan dessuten leve i trygg visshet om at det sitter fast uansett, i motsetning til de gammeldagse tupeene som ble festet med tape. Skreddersydde løsninger er med på å garantere et naturlig resultat, sier Tormod Nordgarden, frisørmester og daglig leder ved Apollo Hårsenter i Oslo.

Les også: Effektivt mot hårtap

Hårsenteret bruker blant annet hodeavtrykk som et ledd i behandlingen for å oppnå et naturlig resultat. Med en innretning av naturlig hår festet på mykt materiale, festet av fagfolk og frisert av frisør, skal det ifølge Nordgarden være komplett umulig å avsløre at hårmanken ikke har vokst ut fra ditt eget hode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer