Hjelp mot forstørret prostata

Er du mann og plaget av vannlatingsproblemer? Som fører til at du stadig må på toalettet i løpet av natten? Da kan du være rammet av forstørret prostata. Dvergpalme kan være løsningen.

Publisert
Sist oppdatert

Hjelp mot prostata

Er du mann og plaget av vannlatingsproblemer? Som fører til at du stadig må på toalettet i løpet av natten? Da kan du være rammet av forstørret prostata. Dvergpalme kan være løsningen.

Av

Menn som må tisse ofte, og kanskje må opp å late vannet flere ganger i løpet av natten, har prostataproblemer. Kosthold rikt på grønnsaker og soyaprotein kan forebygge disse plagene. Det samme kan helsekostproduktet Prostasan, ifølge produsenten Bioforce. Prostasan er laget av dvergpalme.

- Etter først å ha konstatert hos lege at man lider av godartet, forstørret prostata, anbefales det å ta en tablett Prostasan hver dag, sier Per -Arild Davidsen som er sjef for markedsføringen i selskapet.

Uten giftstoffer

Han forteller at effekten av Prostasan er vel dokumentert, og at produktet - i tråd med de grunnprinsippene Bioforce jobber etter - er fritt for giftstoffer. Først og fremst virker det på den måten at det motvirker prostatas vekst, og minsker dens størrelse.

- Renheten i produktet gjør at kroppen lettere tar opp ingrediensene som igjen fører til at man bare trenger å ta en tablett hver morgen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer