Hjelp oss å kutte bensinprisene

Bli bensinrapportør, vinn bilvask!

Publisert
Sist oppdatert

Norske drivstoffpriser er de høyeste i Europa, melder NRK. Og som om ikke det var nok, fra første juli blir det dyrere. Bensinavgiften skal opp med 5 øre per liter, mens dieselavgiften skal øke med hele 10 øre per liter.

Gjett hvem som må ta regningen.

Bensin og diesel over 13 kroner

Vi vil herved yppe til priskrig på bensin, og vi trenger din hjelp.

Skap priskrig - og vinn

Hjelp oss å presse drivstoffprisene. Illustrasjon: Per Ervland
Hjelp oss å presse drivstoffprisene. Illustrasjon: Per Ervland Vis mer


Som en ekstra gulrot kommer vi hver måned til å belønne de mest aktive rapportørene. Og siden vi sparker i gang konkurransen midt i måneden, slår vi til med fem premier.

De fem som rapporterer inn flest priser fra og med i morgen, 23. mai, til og med 30. juni får et gavekort på hver sin bilvask på Statoil, nærmere bestemt en poleringsvask. Dette er den mest avanserte automatvasken de har, og inneholder: forvask/avfetting, høytrykkvask (børsteløs), børstevask, hjulvask, sjampo, underspyling, og poleringsvoks, samt tørk.

Slik deltar du:

Er du allerede registrert, er det bare å fortsette det gode arbeidet!

Ønsker du å bli bensinrapportør, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Du kan også rapportere via SMS etter å ha logget deg inn som rapportør. Her ser du hvordan:

SMS-rapportering

Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.


Hvis du allerede er registrert som rapportør:
Innlogging til bensinprisdesken

Bli hemmelig agent

Med hjelp fra trofaste rapportører i hele Norge har DinSide Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt. Nå håper vi å kunne gjøre den ennå bedre!

Ifølge Norsk Petroleumsinstitutts statistikker var det 1.657 bensinstasjoner i Norge ved utgangen av 2007. Disse følger godt med på hverandres priser. Det er ikke tilfeldig at bensinstasjoner i nærheten av hverandre holder et likt prisnivå. Noen ganger hender det at bilistene får glede av lokale priskriger - mens andre ganger fører det til unødvendig høye priser enkelte deler i landet.

Det er her våre bensinrapportørene gjør en viktig jobb: Du kan være med og overvåke bensinprisene effektivt, og gjøre det enklere for folk flest å velge de billigste stasjonene.

Prislister: Her får du billigst bensin og diesel

Flere gode grunner til å bli bensinrapportør

I tillegg til å kunne bidra til lokale priskriger og press av bensinpriser, bidrar du også til DinSides prisinformasjon. Det store tallmaterialet vi mottar bruker vi blant annet til å kunne informere våre lesere om følgende:

Og jo flere priser vi har i vårt statistikkgrunnlag, jo bedre informasjon kan vi selvsagt gi videre.

Her er dagens drivstoffpriser

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer