Hjelper ikke med store rabatter

DinSides økonomijournalister har kjøpestopp i 2013. Klarer de seg gjennom hele året?

Fristende eller vulgært? Mange butikker prøver i disse dager å bli kvitt sommervarene. Ikke la deg blende av store rabatter. Det er ikke noe godt kjøp hvis du egentlig ikke trenger salgsvarene.  Foto: Tuva Moflag
Fristende eller vulgært? Mange butikker prøver i disse dager å bli kvitt sommervarene. Ikke la deg blende av store rabatter. Det er ikke noe godt kjøp hvis du egentlig ikke trenger salgsvarene. Foto: Tuva Moflag Vis mer

To av DinSides forbrukerjournalister har bestemt seg for å ta et års pause fra shopping. Det er nyttårsforsettet som får lommeboka til å juble. Og miljøet, naturligvis.

I denne artikkelserien kan du følge hvordan prosjektet går gjennom 2013. Det er ikke bare DinSides journalister Berit B. Njarga og Tuva Moflag som innfører kjøpestopp, også andre har valgt å gjøre det samme i hele eller deler av 2013.

21. august: Slik skaffer du deg noe nytt, uten å betale ett øre

Av: Berit B. Njarga

Etter snart åtte måneder med kjøpestopp blir jeg stadig mer overbevist om at det er veldig mange ting jeg klarer meg uten, som jeg normalt ville kjøpt hvis jeg ikke hadde kjøpestopp. De fleste vil nok kjenne seg igjen i at mange av de tingene som fristet i butikken, blir liggende ubrukt i et skap hjemme.

Skulle det likevel være et akutt behov for noe nytt, kan en mulighet være å bytte med noen andre. For eksempel ved å arrangere, eller delta på et bytteparty, som arrangementet DinSide skrev om forrige uke. Hva er vel bedre enn å bytte bort bortimot ubrukte klær med plagg man faktisk har lyst på?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer