Butikker med hjemlevering

Hjemlevering eller rett-i-bilen

Stengte butikker? Disse tilbyr levering rett hjem eller rett i bilen.

ÅPENT: Kommuneoverlegen i Nordre Follo kommune kom med en redegjørelse over hvilke butikker som får lov å holde åpent under tiden med de nye coronatiltakene. Video: Nordre Follo kommune. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1,5 millioner innbyggere i 25 kommuner er rammet av nedstengning etter at det er oppdaget utbrudd av et mutert coronavirus i Nordre Follo.

Det betyr blant annet at de aller fleste butikker, med unntak av matbutikker, apotek, bensinstasjon, dyrebutikker og Vinmonopolet, er stengt.

Innbyggerne oppfordres til ikke å reise utenfor egne kommunegrenser for å handle.

Som følge av nedstengningen, melder blant annet Posten at de har utvidet hjemleveringstjenestene sine. Samtidig melder Kolonial.no og Helthjem om nytt samarbeid for hjemlevering.

Det er mange som kan levere varer hjem til deg. Nedenfor kan du se noen av aktørene som tilbyr hjemlevering.

Det er også flere som tilbyr Drive-in-levering til bilen din. Biltema er en av butikkene som har hatt dette helt siden i fjor vår, og Monica Videm, markedsansvarlig i Biltema, sier til Dinside at denne tjenesten er i drift også i varehusene som nå er rammet av stenging av butikklokalene.

- Vi lanserte denne tjenesten i vår, og den er helt kontaktløs: Du betaler og gjør at det hjemme, og registrerer bilens registreringsnummer. Så sender kunden en SMS når de er utenfor, så kommer ansatte ut og leverer det i bilen, forteller Videm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer