Hjemmelagde kjøttboller med potetmos

Publisert
Sist oppdatert

(4 personer)

Kjøttboller

600 g kjøttdeig av svin1 ts salt1 ts pepper1 ss strøkavring4 ss persille, finhakket1/2 ss olje

Tomatsaus

1 boks Hermetiske tomater1 ss tomatpuré1 båt hvitløk1 1/2 dl buljong tillaget1 ss persille, finhakket

Potetmos

600 g poteter2 dl TineMelk Ekstra lett1 ts flytende margarin1/2 ts salt1/2 ts pepper1/4 ts muskat

Slik gjør du:

Skrell potetene, del dem i mindre biter og kok dem møre.

Bland sammen svinekjøttdeig og strøkavring i en bolle. Tilsett salt, pepper og finhakkede urter.

Ha hermetiske tomater, tomatpuré, buljong, presset hvitløk og finhakket persille i en kjele. Rør om. Legg over lokk og la sausen småkoke mens du steker kjøttbollene.Form svinekjøttdeigen til små boller. Varm olje eller flytende margarin i en panne. Brun kjøttbollene raskt i stekepannen, og la dem trekke ferdig i tomatsausen.

Mos potetene og rør inn varm melk og margarin. Rør godt.Smak til med salt, pepper og muskat.

Server kjøttboller i tomatsaus med potetmos og frisk salat til.

Kilde: Vektklubben.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer