Hold deg oppdatert med iMarkedet

iMarkedet er den første finanstjenesten i Norge som tilbyr gratis tilgang til aksjekurser uten tidsforsinkelse. Dermed kan du orientere deg like kjapt i aksjemarkedet som proffene.

iMarkedets fornøyde redaksjon,  sett forfra: Nikolaous Farmakis, Vegard Günther, Inge Berge og Are Slettan. (Foto: D.Y.Dahle)
iMarkedets fornøyde redaksjon, sett forfra: Nikolaous Farmakis, Vegard Günther, Inge Berge og Are Slettan. (Foto: D.Y.Dahle) Vis mer
Publisert

Oslo Børs krever betaling for å tilby realtidskurser på aksjer. Tjenesten iMarkedet, som ble lansert i dag, vil under visse betingelser sponse børsavgiften du ellers ville ha måttet betale selv.

- Vi ønsker å gi også private investorer mulighet til å operere like raskt i aksjemarkedet som proffene, uten at de er nødt til å betale store beløp for det. Dette er også en prinsipiell markering. Vi mener denne informasjonen burde være gratis for alle, sier Are Slettan, administrerende direktør og ansvarlig redaktør i iMarkedet.

Etter lanseringen av tjenesten var det en enorm pågang fra folk som ville ha realtidskurser. De 400 plassene ble dermed revet bort raskt. Men det fungerer slik at om folk ikke bruker realtidstjenesten i løpet av tre dager, mister de plassen. En viss rullering vil dermed forekomme, og du vil få muligheten.

Etablert av toppfolk

Tjenesten er etablert av Slettan og Inge Berge, som tidligere var profilerte redaktører for henholdsvis Finansavisen og Hegnar Online. DinSide AS er majoritetseier av iMarkedet AS, og har med det signalisert en tung satsing på finans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer