Hold formen med prøvetimer

På mange treningsinstitutter koster det opptil 4000 kroner i året for å komme i form. Dersom du bor i en storby kan du slippe billigere unna ved å benytte deg av ordningen med gratis prøvetime.

Publisert

Det finnes hundrevis av treningssentere i Oslo, og over halvparten av disse har ordninger med gratis prøvetime. Det vil si at du kan få en gratis aerobic-, squash- eller styrkerom-time bare ved å si at du er interessert i å prøve ut lokalene. Markedskonsulent Mette Hauger i Frogner Treningsstudio mener at dette er en god måte for kunder å teste treningsenterets tilbud, uten å måtte binde seg.

Hun legger til at dette er en populær ordning, og at det er vanlig man prøver et par forskjellige treningsinstitutter før man bestemmer seg.

Gå flere steder

- Det er også de som trener gratis året rundt, bare ved å dra rundt på forskjellige treningssentre og utnytte denne ordningen, legger hun til. I Oslo og andre storbyer er det såpass mange treningssenter som ligger nærme hverandre, at det går fint dersom du bare trener en gang i uka eller måneden.

Så lenge de ikke kjenner deg igjen, er det ikke noe i veien for at du prøver å komme tilbake til det samme stedet etter noen måneder.

Bruk returretten

Skulle du ha behov for å trene litt oftere, eller foran spesielle høytider som sommeren, kan du også trene hjemme. Dersom du ikke vet hvilke øvelser som skal til for å stramme mave og lårmusklene, kan det være lett å falle for fristelsene på Tv-Shop.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer