Hold maska!

Og jeg som verken ønsket meg ankelvarmere eller tennissokker ...

Til venstre: Hvordan IKKE reagere når man får dusjsko til jul. Til høyre: Hvordan reagere når man får dusjsko til jul. Foto: Synne Hellum Marschhäuser
Til venstre: Hvordan IKKE reagere når man får dusjsko til jul. Til høyre: Hvordan reagere når man får dusjsko til jul. Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes fantastiske julegaver. Gaver som har stått på ønskelista. Gaver du aldri hadde hatt råd eller samvittighet til å kjøpe selv. Gaver du ikke ante at du ønsket deg, men som rører deg til tårer. Det kan være ting som spillkonsoll, speilreflekskamera, skinnveske, slalomski, laptop eller forlovelsesring.

Også har du de andre gavene. De det ikke var noen tanke bak, men som noen fikk billig i kjøpesenterets salgsbod, eller på weekendtur til Estland.

Les også: Dette er de frekkeste gavene

Smaken er som baken, delt, undertegnede roper ikke hurra hvis hun får for eksempel nisser, strykejern, tennissokker, effekter fra Lillehammer-OL og krigsspill.

Hvis du feirer julaften helt alene, kan du reagerere akkurat som du vil når du åpner gavene, uten å virke som en utakknemlig slamp. Men du feirer kanskje jul med folk du bryr deg om, og da må du jo late som du er glad. Vi hjelper deg: Hvordan feike at du er glad?

  • Å la haka falle ned på brystet i ren vantro er ingen god idè.
  • Hvis du begynner å grine, lat som du er rørt. Men ikke overdriv, det er veldig få mennesker som griner av glede når de mottar et rosemalt gjøkur.
  • Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.