Hongkong dropper slagord

Hongkong, som er hardt rammet av den dødelige lungesykdommen SARS, har droppet sitt nye slagord for å fremme turisme: "Hongkong vil ta pusten fra deg."

Publisert
Sist oppdatert

Et av symptomene på den alvorlige SARS-sykdommen, som har kostet 28 mennesker livet i byen, er kortpustethet. Mange pasienter i Hongkongs sykehus er koblet til respiratorer for å hjelpe pustingen.

- Så snart SARS-utbruddet var der, skjønte vi naturligvis at slagordet ville være ganske pinlig, sa visedirektøren ved Hongkongs turistkontor, Simon Clenell torsdag.

Siden mange tidsskrifter allerede er gått i trykken, vil det ennå ta tid før slagordet kan erstattes av det nye slagordet Det fins ingen steder som Hongkong .

SARS har rammet Hongkongs turisme-, underholdnings- og forretningssektorer kraftig. Over 1.000 mennesker er smittet av virussykdommen siden den brøt ut midt i mars, og hele boligkvarterer er satt i karantene.
(NTB-Reuters)

Mozon.no, 10.04.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer