Høstens beste sjekkesteder

Prøv deg på kunstgalleriet eller på Rema 1000.

Glem overfylte diskotek når du skal på sjekker´n. Prøv heller et kunstgalleri.  Foto: colourbox.com
Glem overfylte diskotek når du skal på sjekker´n. Prøv heller et kunstgalleri. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fredag og du kjenner det rykker i dansefoten. Kanskje skal du på fest eller på byen? Og da kunne du kanskje også tenke deg å finne noen som du kan gå hjem og rote i laknene med?

Skal du på date i kveld? Her er tipsene som holder samtalen i gang og viser deg fra din beste side.

Du kan få napp på gaten hvis du utstråler glede og åpenhet, hevder sexolog.  Foto: colourbox.com
Du kan få napp på gaten hvis du utstråler glede og åpenhet, hevder sexolog. Foto: colourbox.com Vis mer

- Glem diskotekene, sier den danske sexologen Joan Ørting. Hun mener at du bør vende blikket bort fra de mest åpenbare sjekkestedene og heller prøve deg på andre steder hvor flørten kommer mer overraskende.

Hun foreslår konserter, fester, foredrag, eller vanlige hverdagssituasjoner der du opplever noe sammen med andre, som gode sjekkesteder.

- Men først og fremst handler det om å være åpen. Du kan få napp på gaten hvis du utstråler glede og åpenhet, og du skal ikke være redd for å si hei eller gi et smil, det koster ikke noe, sier Ørting til avisen Ekstra Bladet.

Storinnrykk til fjells

Den norske Turistforeningen trekker frem fjellet som det beste sjekkestedet.
I går gikk startsskuddet for jakten, men i fjellet er det også mange turglade damer.

Vi går nå inn i høysesongen for venninneturer. Mange av Turistforeningens betjente hytter opplever nå storinnrykk av glade gangbare jenter.

Et tips til mannlige jegere kan derfor være å la teltet bli igjen hjemme, og heller dra til en av DNTs 45 betjente hytter og jakte på romantikk i peisestua. Om ikke annet blir du oppvartet med en god treretters middag, skriver de på sine hjemmesider.

Hvilke steder egner seg for en flørt? Sjekk ut ti av høstens beste sjekkesteder:

1) I fjellet
Fordelen med fjellet er at du kan vise frem både fysisk og mental styrke. Den norske Turistforeningen arrangerer singelturer og det er enkelt å leie hytte i fjellet. Dessuten kan du møte folk som muligens har samme fritidsinteresser som deg.

2) Rema 1000
Midt imellom bleier, øl og fårikål kan du sette inn støtet på et intetanende offer. Butikksjekking krever litt mot, men gir ekstra poeng på sjarm og overraskelseseffekt.

3) Internett
Som å fiske i et akvarium. Det finnes millioner av potensielle flørter der ute, problemet er bare å sortere ut hvem som passer for deg. Og hvordan vet du sikkert at eva21 ikke i virkeligheten er knut55?

Hvem ønsker vel å legge ut hele sin dagbok med drømmer, fantasier og sexliv på internett? Flere enn du tror. Les mer her

Et bryllup gir intet mindre enn den perfekte rammen for en flørt.  Foto: colourbox.com
Et bryllup gir intet mindre enn den perfekte rammen for en flørt. Foto: colourbox.com Vis mer

Les også: Bli en superdater på nett

4) Bryllup
Skal du i bryllup i høst? Brylluper kan være det perfekte stedet, for her kommer kjekke menn i dress og brudepiker med romantikk i blikket. Legg til noen glass champagne og du skjønner tegningen.

5) Vennefest
Om høsten er det deilig å kunne mure seg inne med god mat og stearinlys. Nye studenter i byen kan by på mange festlige anledninger. Fordelen med vennefest er at du har lov til å prate med alle, og at du allerede har fått "godkjent"-stempelet ved å bli invitert. Med detaljer som en god lammeoppskrift eller en god flaske rødvin får du en bra start på sjekkingen.

6) Konserter
Om høsten arrangeres det mange konserter. Hva med å møte en likesinnet med samme smak som deg selv? Fordelen med konserter er at snippen blir løsere og mange hemninger forsvinner.

Les også: Slik får du kjæreste

Kanskje en idé å velge kunstgalleriet fremfor diskoteket neste gang? Foto: colourbox.com
Kanskje en idé å velge kunstgalleriet fremfor diskoteket neste gang? Foto: colourbox.com Vis mer

7) Treningssenteret
Et treningssenter består av mennesker som stønner og svetter sammen. Det er et bra utgangspunkt for mye moro, i tillegg til at du får vurdert innpakningen på varene ganske grundig før du gjør ditt trekk.

8) På jobben
Skal du på kick-off med jobben eller på et morsomt kurs? Fordelen med jobbsjekking er at du alltids kan starte samtalen med å snakke dritt om sjefen eller kundene. Ulempen er at dere skal jobbe sammen hver dag etterpå.

9) Kunstkafé
Smarte folk liker andre smarte folk, og ingenting sier "smart" like effektivt som å rusle rundt på et galleri og nikke alvorlig mens du drikker hvitvin. Avstanden til diskotek er så stor at sjekkingen ikke blir åpenbar og pinlig.

Les også: Sjekk med stil!

10) Tusenfryd
Er du voksen og singel? Ikke noe sted i landet har så stor tetthet av fraskilte foreldre med dårlig samvittighet som Tusenfryd utenfor Oslo. Lån med deg noen barn fra vennekretsen, så får du både glade venner og en effektiv samtalestart når flørtingen begynner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer