Hudlege Ole Fyrand møtte leserne

”Hvordan kan jeg bli kvitt kvisene?”, ”Er det noe å gjøre med rynker?” og ”Hjelp! Jeg mister håret!” Dette og mange andre spørsmål svarte Ole Fyrand leserne på.

Publisert
Sist oppdatert

Ole Fyrand, som er avdelingsoverlege på hudavdelingen på Rikshospitalet og professor ved universitetet i Oslo, møtte Mozon-leserne tirsdag mellom 13 og 14.

Fyrand er medlem av Mozons ekspertpanel, avdelingsoverlege ved hudavdelingen på Rikshospitalet og professor ved Universitetet i Oslo.

Fyrands hovedinteresse er å kommunisere medisinske forhold til mennesker slik at de lettere kan forstå hudens funksjoner, og hvordan de best kan behandle og leve med sin hudsykdom.

I tillegg er han opptatt av historie - særlig middelalderen og medisinsk historie. På mange måter har han blitt hele Norges hudlege. Ole er kjent for å ha sterke meninger om alt fra lykkepiller og medmenneskelighet til kunst og kroppshår. Han er heller ikke redd for å kritisere sin egen yrkesgruppe.

For noen uker siden lanserte vi tjenesten Mozon Gull, der du kan møte flere av landets fremste eksperter innen sitt fagområde direkte på Mozon.

I dag svarte Ole Fyrand på spørsmål for første gang, og svarene kan du lese nederst i denne saken.

Hvis du for eksempel har problemer med eksem, for mye kroppshår eller du lurer på hva som skjer når du begynner å få måne - da kan Ole svare deg i Mozon Gull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.