Hun er snart verdens mest opererte

Angela (36) er klar for sin 42. plastiske operasjon. Gjett hva ektemannen jobber med ...

Foto: SCANPIX Foto: Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Foto: Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rio de Janeiros årlige karneval går av stabelen 2.-6. februar, og tradisjonen tro satser den brasilianske modellen Angela Bismarchi på å bli ballets dronning.

Nylontråder rundt øynene Årets tema er hundreårsmarkeringen for den japanske immigrasjonen til Brasil, og i den anledning vil modellen operere inn nylontråder rundt øynene for å skape et orientalsk utseende. Ektemannen som er plastisk kirurg, har stått for ti av konas flertallige operasjoner.

Se video lenger nede i saken

- Jeg har bestandig vært forfengelig, innrømmer hun i et intervju med AP.

Nå satser 36-åringen på å slå regjerende verdensmester i antall plastiske operasjoner. Rekorden holdes i dag av 52-årige amerikanske Cindy Jackson som har lagt seg under kniven hele 47 ganger.

Les også: Realityserier kan trigge kosmetisk kirurgi

- MTV påvirker merDr. Erik Dillerud er klinikksjef ved Fornebuklinikken. Han tviler på at de konkurrerende damene har noen særlig påvirkning på dagens unge jenter. - Det er nok ikke først og fremst disse damene som sender signaler til unge mennesker, men snarere MTV, YouTube og diverse ukeblader. For tjue år siden hadde dette vakt oppsikt, men i dag anses det for å være langt mer naturlig å gjennomgå plastisk kirurgi, sier han til DinSide Helse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer