Hun er toppsjef og digger det

Anita Krohn Traaseth er den nye stjernen i norsk næringsliv.

KARRIEREKVINNE: Anita Krohn Traaseth er sjef for 400 ansatte i HP Norge. Men hun er også mamma, kone og blogger.   Foto: Thomas Skovsende
KARRIEREKVINNE: Anita Krohn Traaseth er sjef for 400 ansatte i HP Norge. Men hun er også mamma, kone og blogger. Foto: Thomas Skovsende Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HPs norske toppsjef, Anita Krohn Traaseth, har blitt et kjent navn også utenfor næringslivet. Hennes tanker om ledelse og livet for øvrig deler hun på bloggen Tinteguri, i tillegg til å være aktiv på sosiale medier som Facebook og Twitter. Kampanje melder at hun er blant de nominerte til prisen «Årets sosiale medier-personlighet».

Krohn Traaseth har utvilsomt et talent og en kapasitet utenom det vanlige, likevel klarer hun å fremstå som «helt vanlig» og ufarliggjør dermed rollen som toppsjef. Hjemme har hun det litt på halv tolv, hun har akkurat stumpet røyken, og hun skal sørge for sunnere middager til familien i 2013.

Høres kjent ut, kanskje? HP-sjefen ligner nok mer på deg selv enn du skulle tro, men mange har noe å lære av hvordan Anita Krohn Traaseth tør å sette seg selv på kartet, og, ikke minst, hvordan hun leverer.

Inspirert? LinkedIn kan være inngangen til din neste jobb – men da bør du kanskje gi profilen din en ansiktsløftning

Fra arbeidsledig til toppsjef

Anita Krohn Traaseth har hatt en prøve og feile-holdning til arbeidslivet helt siden hun fikk sin første jobb hos IBM i 1996. Hun hadde egentlig ikke riktig utdanningsbakgrunn for en trainee-stilling i IT-bransjen, men hun vekket interessen hos rekrutteringsansvarlig med en søknad utenom det vanlige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer