- Hun gråt og gråt

Les om lottomillionæren som ikke så enden i tunnelen, og han som vant for sine siste 200 kroner.

Noen lottomillionærer har fortjent millionene mer enn andre. Kanskje spesielt damen som ikke hadde penger til hverken melk og brød eller husleie. Foto: Kim Jansson
Noen lottomillionærer har fortjent millionene mer enn andre. Kanskje spesielt damen som ikke hadde penger til hverken melk og brød eller husleie. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var arbeidsledig og gikk på dagpenger. Det blir man ikke feit av. Tidligere hadde jeg spilt litt Vikinglotto, og det gjorde jeg denne lørdagen også, sier Bjørn Rinkman Try fra Stavanger til DinSide.

Den aktuelle onsdagen hadde Rinkman Try 200 kroner i lommeboka, men samme kveld ble han lottomillionær. På butikken onsdag formiddag brukte han femti kroner på Lotto, og rundt en hundrelapp på mat. Resten av pengene skulle holde til onsdagen etter.

- Troa på å vinne har man alltid, det er jo håp. Til tross for at jeg var blakk tenkte jeg at jeg i hvert fall måtte prøve, sier Rinkman Try.

Nå er livssituasjonen hans en annen. Kort tid etter at han ble lottomillionær kjøpte han seg en grei leilighet og fikk en jobb. Dessuten har han hjulpet andre i familien og gjort investeringer, som ifølge ham selv har gått i pluss og minus.

- Jeg fikk jobb i etterkant av lottomillionen, men det er allikevel vondt å si hvordan livet hadde vært. Jeg hadde ikke bodd sånn som jeg gjør i hvert fall, og sinnstemningen min er lettere. Det er ikke lett å være arbeidsledig over lang tid, sier Rinkman Try.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer