Hun har vunnet millionbeløp i Lotto fire ganger

Joan Ginther må være født under en lykkestjerne...

Dersom lykketallet blir trukket ut blant de seks første tallene i kveld, kan det hende noen stikker av med utrolige 110 millioner kroner. Skattefritt,s elvsagt. Men sjansene for å vinne er mikroskopiske. Foto: Norsk Tipping
Dersom lykketallet blir trukket ut blant de seks første tallene i kveld, kan det hende noen stikker av med utrolige 110 millioner kroner. Skattefritt,s elvsagt. Men sjansene for å vinne er mikroskopiske. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skulle vel egentlig ikke gå an, men amerikanske Joan Ginther vant nylig sin fjerde lottogevinst. Hele 10 millioner dollar, cirka 64,5 millioner kroner, var den nette summen hun vant nå sist gang.

Ginther, som bor i Las Vegas, kan dermed skryte av å ha vunnet totalt 20,5 millioner dollar på lotterispill og skrapelodd de siste 17 årene.

Les også: Her er Viking-lotto-gullrekka

Verdens heldigste lottospiller

Hun vant 5,5 millioner dollar i 1993, to millioner dollar på skrapelodd i 2006, ytterligere tre millioner dollar på skrapelodd i 2008, og altså 10 millioner dollar nå i sommer.

Dermed har hun fått tilnavnet "verdens heldigste lottospiller". Den 63 år gamle damen trenger altså ikke bekymre seg nevneverdig for alderdommen. Men selv om hun totalt har vunnet 20,5 millioner dollar, er ikke dette pengene hun har fått inn på konto. I USA må man nemlig skatte av lottogevinster. Likevel har damen til salt i grøten, uten tvil.

Ginther er altså en ivrig lottospiller, men det mest merkelige er at tre av de fire gevinstene har hun fått etter å ha kjøpt lottokupong eller skrapelodd ved en liten dagligvarebutikk i den lille byen Bishop i Texas. Her bor nemlig faren hennes, og når hun er på besøk, pleier hun å kjøpe lodd fra butikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer