Hun ville bli vakrere...

Hjemmekuren ble katastrofal.

Den tidligere missemodellen orker ikke å se seg i speilet lenger... Bildene er gjengitt med tillatelse fra Aftonbladet. Foto: Faksimile fra aftonbladet.se
Den tidligere missemodellen orker ikke å se seg i speilet lenger... Bildene er gjengitt med tillatelse fra Aftonbladet. Foto: Faksimile fra aftonbladet.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den vakre sangersken og missemodellen Han Hegyon ville bli enda vakrere, og trodde at silikon kunne hjelpe.

Hun kjøpte silikon på svartemarkedet og begynte å injisere sprøyter i ansiktet. Etter å ha injisert en hel flaske silikon, prøvde hun det som hun trodde var nest best: matolje.

Katastrofen var et faktum!

Etter 10 operasjoner er ansiktet hennes så vansiret at hun ikke tør å se seg selv i speilet, og Hegyon er naturligvis svært ulykkelig.

Han Hegyon angrer veldig på inngrepet

Se video om Han Hegyon hos Aftonbladet.

Populært

Vi i DinSide har skrevet flere artikler om farene ved silikon og botox i kosmetiske inngrep.Stadig flere nordmenn - både menn og kvinner - legger seg under kniven, og mange reiser også til utlandet for å fikse på kroppen med plastisk kirurgi.

Men mens vi strømmer til operasjonsbenkene, advarer en rekke plastiske kirurger og hudleger mot flere inngrep de mener gjør større skade enn gagn.

Les også: Hun er verdens mest opererte

Uerfarne kirurger

De som ikke tar nok forholdsregler eller drar til utlandet for å få utført en plastisk operasjon, bør være obs på at ikke alle kirurger har nok erfaring til å gjennomføre disse operasjonene. Men hvordan kan man unngå å gå i fella?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer