Hund arver 12 millioner dollar

To av barnebarna gjort arveløse.

Publisert
Sist oppdatert

Hunden til den avdøde amerikanske eiendomsmagnaten Leona Helmsley kan fortsette sitt luksusliv og begraves i et mausoleum, mens to av barnebarna ikke arver en cent.

Kan jeg gjøre mine barn arveløse? Se hva advokaten svarte i nettmøte på DinSide.

Helmsley, som døde tidligere denne måneden, testamenterte 12 millioner dollar til sin hund Trouble, og flere millioner til broren Alvin Rosenthal, som ble oppnevnt til å passe bikkja. Hunden skal også begraves ved siden av henne i mausoleet der hun er stedt til hvile.

To av fire barnebarn får litt

To av de fire barna til hennes avdøde sønn arver ti millioner dollar hver, men mister halvparten av dette om de ikke besøker farens grav to ganger i året.

Men de to siste barnebarna arver ingenting, "av grunner som de selv kjenner", som det heter i testamentet som ble offentliggjort tirsdag.

Queen of Mean

Ifølge testamentet satte hun til side tre millioner dollar til vedlikehold av mausoleet, og hun ga 100.000 dollar til sjåføren sin. Hele resten av milliardformuen og salgsinntektene fra alt hun eide, går til et fond i hennes og hennes avdøde manns navn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer