Hundre norske menn viser utstyret

Sexolog og Mozon-skribent Esben Esther Pirelli Benestad står bak verdens første penisatlas, med bilder av 100 norske menns stolthet.

Publisert
Sist oppdatert

[Her svarer Esben Esther Pirelli Benestad på dine penisspørsmål]

[Kjøp boken hos Bokkilden]

[Debatt: Er dette årets julegave, eller hva?]

Hundre norske menn har vist frem utstyret i boken "Penisatlas", og er blitt fotografert både i slapp og erigert tilstand.

Pirelli Benestad mener boken er god folkeopplysning, og kan hjelpe mange menn som er usikre på penisen sin.

- Jeg har svart på spørsmål fra menn i mange tiår, og halvparten av dem handler om penis. Det, samt alle dårlige svarene man får, er hovedgrunnen til denne boken, sier Esben Esther Pirelli Benestad til nyhetsbyrået NTB.

Han er en av fire sexologer bak tekstene i boken, og sammen med sin kone Elsa Almås skriver han artikler og svarer på spørsmål om sex og samliv her på Mozon.

”Penisatlas” omtaler mannens kjønnsorgan kulturhistorisk, anatomisk og gjennom spørsmål og svar.

Mennene fikk ereksjon ved å få hjelp av partneren eller bruke tilgjengelige filmer, blader, massasjeapparater eller ereksjonssprøyte.

- Boken viser sin berettigelse dersom den gjør menn tryggere på seg selv og får dem til å leve godt med understellet de er utrustet med, sier medforfatter Geneviève Fonteneau Hardeberg til nyhetsbyrået.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer