Husbanken tilbyr knallrente

4,6 prosent i ti år, og du har fortsatt litt tid på deg.

Det finnes fortsatt et meget godt fastrentetilbud der ute. Foto: Colourbox.com
Det finnes fortsatt et meget godt fastrentetilbud der ute. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husbanken er ikke helt som andre banker. Det betyr blant annet at de for tiden har markedets desidert beste fastrentetilbud.

Har du boliglån i Husbanken, har du nå muligheten til å binde lånet for ti år til en nominell rente på 4,6 prosent. Dette tilbudet står både i oktober og i november, og ifølge prognosene ligger det an til at Husbanken også vil tilby 4,6 prosent i desember. Husbanken vil imidlertid ikke gi anbefalinger om hvilke rentetilbud du bør velge.

DinSide kan derimot anbefale dagens fastrentetilbud for ti år dersom du er interessert i å binde renten nå. Sammenlignet med resten av markedet ligger Husbanken nesten ett helt prosentpoeng under det bankene nå tilbyr som beste fastrente for ti år. De lange rentene er på vei opp igjen, og ingen av de andre bankene tilbyr lenger ti års fastrente til under 5 prosent.

Ja, takk, begge deler

Agnes Bergo, daglig leder i Pengedoktoren, er enig i at dette er et godt tilbud.

- Fastrentene i Husbanken har sjelden vært så lave som nå. Med 4,6 prosent fast rente i ti år gir Husbanken etter min mening et svært gunstig tilbud til de som er så heldige å kvalifisere for slike lån. Det er ingen grunn til ikke å slå til, sier Bergo til DinSide. Hun peker på prognosene som sier at det generelle rentenivået er på vei opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.