Husk tannbørsten på date

Det er noe dritt å ende opp på første daten med hvite sokker og dårlig ånde. Men med selvtillit kommer du langt.

Husk tannbørsten på date
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe dritt å ende opp på første daten med hvite sokker og dårlig ånde. Men med selvtillit og intelligens kommer du langt.

First impressions last. Og det gjelder iallefall i datinggamet. Da datingportalen meetic.se spurte sine lesere om hva en date skulle gjøre på første møte fikk de klinkeklare svar.

Svenske kvinner er svært opptatt av god hygiene. 89 prosent avslørte at de tente på en svettende mann, mens 91 prosent sa at de aldri ville tenne på en mann som luktet død hund fra munnen, skriver danske Ekstrabladet.

Les også: Seks sexfeil menn gjør

Så husk både tannbørste og deo før du går ut av døra!

Ta også en ekstra sjekk av klærne dine. Glem hvite tennissokker, og sørg for at klærne er rene og velsittende. Hver fjerde svenske kvinne synes hvite sokker er direkte avskrekkende, og enda verre er de sammen med sandaler. Åtte av ti kvinner vil ha menn som er rene.

Så hva med det som virkelig gjelder? Personligheten.

Les også: De nye date-reglene

En blyg fiol kommer ikke langt blant svenske tjeier, men en altfor sofistikert og arrogant type scorer heller ikke høyt blant våre nabojenter.

Derimot tenner 70 prosent på selvtillit og modenhet. Også intelligens virker også bra. Hele 60 prosent sier at det er det aller viktigste.

Men hva med mennene? Hva vil de ha og ikke ha?

Det mest avtennende for mannen er hvis kvinnen har mye kropps-og ansiktshår. Og det gjelder både på overleppen og under armene.

Også menn har problemer med en kvinne som har dårlig ånde. Og de tiltrekkes av kvinner med god selvtillit. Den mest attraktive sorten er kvinnen som er mystisk og spennende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer