- Hva faen er det vi driver med?

KOMMENTAR: Det kastes klær fra butikktakene, og folk slåss om varene. Hva faen er det vi driver med?

KAMP OM TRUSENE Slåssing. Kaos. Klær som kastes ut fra butikktak. Rett og slett ganske usmakelig. (Arkivfoto fra Black Friday på Norwegian Outlet i 2013). Foto: KRISTIN SØRDAL
KAMP OM TRUSENE Slåssing. Kaos. Klær som kastes ut fra butikktak. Rett og slett ganske usmakelig. (Arkivfoto fra Black Friday på Norwegian Outlet i 2013). Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Black friday. Det årlige svartefredagshelvetet er i gang.

Og jeg må si, i år har det virkelig nådd nye høyder. Eller egentlig bunner.Selv om det selvsagt er en god del gode tilbud nettopp i dag, kan jeg ikke komme på sist jeg fikk så mye spam om salg og fantastiske tilbud i innboksen.

Det kommer i postkassa, i e-postkassa og ikke minst som tekstmeldinger.

I går lå kroppen formelig og vibrerte hele dagen på grunn av svartefredagsmeldinger som ble dyttet inn på klokke og telefon.

En gang i året invaderes outletbygda Vestby av handlegale. Allerede før klokka sju i dag ble det meldt om kilometerlange køer inn mot handlegatene på outletbutikken.

Jeg bor i Vestby. Er det én dag i året jeg holder meg hjemme, er det i dag.

Det er slåssing. Kaos. Klær som hives fra tak. Du kan ikke gå i butikken og kjøpe det du skal uten fare for å få en pose i hodet. Og hva er de egentlig folk skal med en pose med klær som kommer dalende ned fra himmelen?

Det er jo ikke slik at de der oppe «i himmelen» som kaster klærne ut over folk, veit hvilke størrelse du bruker i bukser. Eller i sko. Sjansene for at innholdet passer deg er vel strengt tatt ganske mikroskopiske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer