Hva har skjedd med rabatten?

Bensinrabatten på kredittkortet Kash Visa har sunket fra 5 til 1 prosent.

LES BETINGELSENE: Mange kredittkort kommer med ulike bruksrabatter. Men betingelsene endrer seg hyppig, så det gjelder å følge med. Foto: Ikano Bank
LES BETINGELSENE: Mange kredittkort kommer med ulike bruksrabatter. Men betingelsene endrer seg hyppig, så det gjelder å følge med. Foto: Ikano Bank Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å velge kredittkort er ikke lett, fordi alle kundene bruker kortene forskjellig. Ser vi ene og alene på rentebetingelsene, kan det for eksempel lønne seg å styre unna visse kort.

Mange kredittkort tilbyr i dag en rekke goder, som for eksempel rabatt på kjøp av varer. Kash Visa fra Ikano Bank har lenge kunne skrytt av å ha svært gode betingelser for kunder som brukte kortet til å betale for bensin.

Fra 5 til 1 prosent

For da Kash Visa ble introdusert i 2007, kunne de tilby kundene sine hele 5 prosent rabatt på bensin og diesel.

- De høye prisene på bensin og diesel er noe veldig mange nordmenn er opptatt av og irriterer seg over. En rabatt som virkelig monner vet vi at våre kunder ønsker seg, sa Morten Grusd, salgs- og markedsdirektør i IKANO, for litt under tre år siden.

Men siden den gangen er det blitt mindre gunstig å kjøpe drivstoff med kredittkortet Kash Visa. Først reduserte selskapet rabatten til fire prosent.

- Det gjorde vi for å ligge på likt nivå med konkurrentene, sier Grusd i dag til DinSide.

Men det stopper ikke der. Fra nyttår ble drivstoffbetingelsene ytterligere redusert, og nå får du bare 1 prosent rabatt når du fyller og betaler med Kash Card.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.