Hva i all verden er dette?

For deg som blir tatt av angsten når saksen må fram.

SØTT: Babyvennlig i pastell, så får du heller selv vurdere om hjelpemiddelet er verdt pengene. Foto: Produsenten
SØTT: Babyvennlig i pastell, så får du heller selv vurdere om hjelpemiddelet er verdt pengene. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange nybakte foreldre får den store skjelven hver gang: Negleklipping. Små barn gnager av forståelige grunner ikke av sine egne negler, og de kan bli både foruroligende lange og skarpe. Mang en nybakt mor har også forskrekket våknet til rødstripete babyfjes, etter å ha latt pjokkens negler gro for lange.

Visste du at neglene dine vokser 25 prosent raskere enn dine besteforeldres?

Spesialtilpasset for barnenegler

Da er det bare en ting å gjøre - ta fram saksen. Men viltre krabater og saks kan gjerne være en dårlig kombinasjon. Så hva gjør du da? Jo du tar fram den oscillerende negletrimmeren. I lekker pastell.

Buzz B er en batteridreven negletrimmer som er spesialdesignet for å trimme babynegler uten fare for å kutte i de små fingrene eller i huden rundt neglene. Det er også innstillinger for de litt kraftigere neglene til småbarn.

Men er det verdt pengene?

Dingsen koster 25 dollar i nettbutikken zo-li.com. Det tilsvarer ikke mer enn 145 kroner før frakt. Men bør du bruke disse kronene?

- Det høres egentlig ut som en ting som en eller annen luring skal tjene masse penger på, sier ergoterapeut og småbarnsmor Jannike Ingvaldsen til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.