Hva kjøper ekspertene?

PROFFENES VALG: Hvilke produkter kjøper ekspertene til seg selv og hvor reiser de på ferie? Se hva hifi-eksperten, dataentusiasten, biljournalisten og reiseorakelet velger når de må betale moroa selv.

Publisert
Sist oppdatert

Ekte entusiaster kjennetegnes ved at de vet nøyaktig hvordan de vil ha det. Men en ting er å fortelle andre hva de bør gjøre, en helt annen ting er å fortelle om sine egne valg.

Vi har spurt fire eksperter og entusiaster om hva de fyller stua og arbeidsrommet med, hva de har i garasjen, og hvor de reiser på ferie. I tillegg har vi bedt dem om tips til oss vanlige amatører. Alle svarene finner du ved å trykke på lenkene til høyre.

En ekte entusiast bruker tid og penger

Selv om penger er nødvendig for å nå målene får de ekte entusiastene stort sett alltid skrapt sammen nok til å virkeliggjøre sine mål. Her som ellers gjelder det å prioritere, og som en av dem sier:

- Med dagens rentenivå er det jo liten vits i å spare.

Spesielt data- og hifi-entusiasten hadde mange likhetstrekk: De vil helst sette sammen sine stereokomponenter og datamaskiner på egenhånd. Ferdigpakker er mer eller mindre bannlyst. I tillegg settes ny teknologi høyt, det gjelder å følge med på utviklingen, koste hva det koste vil. Og det kan gjerne ta tid å fullføre prosjektene - da blir følelsen av å ha nådd målet enda mer berusende. Det gjelder selvsagt bare til den nye gadgeten treffer markedet, da må anlegget oppdateres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer