Hva kjører bileksperten?

Jogrim Aabakken jobber i DinSides motorredaksjon. Men sportsbiler hører stort sett jobben til. Privat er det familiens behov som avgjør.

Jogrim Aabrekken
Jogrim Aabrekken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kjører en Skoda Fabia stasjonsvogn, sier Jogrim, og grunnen er enkel: Jeg følte at vi her fikk mye bil for pengene.

- Bilen er svært godt utstyrt og har i tillegg billig ekstrautstyr. Fabiaen gir også en høy kvalitetsfølelse, og det er heller ingen ulempe at kvaliteten er garantert av VAG-konsernet - som også står bak Audi, Skoda, Seat, og VW.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Men hva ville valget blitt dersom du ikke trengte å bekymre deg over pengene - og hva ville du kjøpt om du skulle ha ny bil idag?

- I den øvre prisklassen lar jeg meg friste av den enormt rommelige Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn og ville valgt meg en kraftig dieselmotor. Et annet fristende alternativ er Volvo V70R. - Skulle jeg kjøpt bil i dag for egne penger, ville Skoda Fabia måttet konkurrere med Opel Meriva, avslutter Aabakken.

Jobben dekker cabriolet-behovet for denne entusiasten. Privat er det fornuftskjøpet som rår.
Jobben dekker cabriolet-behovet for denne entusiasten. Privat er det fornuftskjøpet som rår. Vis mer


Testene av bilene finner du her:

Dette setter IT-eksperten pengene på
Dette shopper Hifi-entusiasten
Reiseorakelets beste tips
Tilbake til innledningsartikkelen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer