Hva kjører bileksperten?

Jogrim Aabakken jobber i DinSides motorredaksjon. Men sportsbiler hører stort sett jobben til. Privat er det familiens behov som avgjør.

Jogrim Aabrekken
Jogrim Aabrekken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kjører en Skoda Fabia stasjonsvogn, sier Jogrim, og grunnen er enkel: Jeg følte at vi her fikk mye bil for pengene.

- Bilen er svært godt utstyrt og har i tillegg billig ekstrautstyr. Fabiaen gir også en høy kvalitetsfølelse, og det er heller ingen ulempe at kvaliteten er garantert av VAG-konsernet - som også står bak Audi, Skoda, Seat, og VW.

Men hva ville valget blitt dersom du ikke trengte å bekymre deg over pengene - og hva ville du kjøpt om du skulle ha ny bil idag?

- I den øvre prisklassen lar jeg meg friste av den enormt rommelige Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn og ville valgt meg en kraftig dieselmotor. Et annet fristende alternativ er Volvo V70R. - Skulle jeg kjøpt bil i dag for egne penger, ville Skoda Fabia måttet konkurrere med Opel Meriva, avslutter Aabakken.

Testene av bilene finner du her:Skoda Fabia stasjonsvogn.Den nye Mercedes E-klassenTest av Volvo V 70 med kraftig dieselmotor får du herOpel MerivaDette setter IT-eksperten pengene påDette shopper Hifi-entusiastenReiseorakelets beste tipsTilbake til innledningsartikkelen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer