Hva koster OL-pizzaen?

TEST: Peppe's Pizza og Flamenco Pizza er vinnerne og taperne i vår live-test av pizza-leverandører. Men hvem av dem troner øverst og hvem bør forbedre seg?

Publisert

Mange velger en pizza-middag når kjøkkenet ikke lokker. Pizza levert på døra er også en behagelig del av TV-kvelden for mange.

Vår test viser hvilken pizza-leverandør du bør velge til Champions League-kampen eller OL-sendingene.

Ganefart

Vi bestilte amerikansk familiepizza til fire personer hos ni pizzaleverandører i Oslo. Testpanelet besto av økonomiredaksjonen, totalt fem personer. Vi ønsket å sammenlikne prisene, leveringstidene og smaken. Bestillingene ble gjort fra ulike steder i hovedstaden.

Etter at pizzaene var kommet i hus og hadde passert våre kresne ganer, rangerte vi varene fra pizza-gjengen. Plasseringene de oppnådde for pris, leveringstid og smak ble lagt sammen. Vinneren var den som fikk lavest tall.

Sparegriseri

Vi fant at prisforskjellen mellom billigste og dyreste leverandør var på nesten 100 kroner - et oppsiktsvekkende høyt tall. Og særlig fordi vi ikke fant noen klar sammenheng mellom pris og kvalitet.

Billigste pizza kostet 155 kroner inkludert levering - mot den dyreste, som kostet 252 kroner levert på døra. Kjøretillegget varierte med 15 blanke kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer