Hva likte vi?

Publisert

Kursinformasjon

Det som skiller denne tjeneste fra andre tjenester på Internett, er at du hele tiden kan se alle handlene når de skjer. Systemet er altså veldig likt det som meglerne benytter.

Det blir stadig flere privatpersoner som driver med litt aksjesalg på si. Kjennetegnet er at de driver med kjøp og salg i relativt beskjeden økonomisk målestokk. For deg som har denne hobbyen, eller bigeskjeften, er det imidlertid ramme alvor, og når du først har bestemt deg for å handle, vil du selvfølgelig handle til den prisen du ser.

Fra å være en, av flere kunder hos en megler, kan du nå selv sitte på den samme oppdaterte informasjonen som han besitter. Det gjør at du slipper den litt snikende følelsen av å bli prioritert bak meglerens storkunder ved kjøp og salg. Når du først har bestemt deg for å handle, ser du altså kjøpet, eller salget, finne sted. Det er ganske fascinerende.

Følg kursinformasjonen fra sekund til sekund uten å måtte selv be om å få informasjonen oppdatert. I det øyeblikk det skjer en omsetning blinker tallet gult, slik at det er enkelt å følge med på de bevegelsene som skjer i markedet. I tillegg kan du sette opp dine egne lister med aksjer, slik at programmet bare viser de kolonnene som interesserer deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.