Hva tenner damer på?

Den mannlige lysten er ærlig og enkel. Responsen vi gir en søt, ung dame er utviklet i millioner av år, og komplett umulig å kutte ut. Damer er mer kompliserte – men ny forskning har forsøkt å forklare dem.

Publisert
Sist oppdatert

Vegar K. Vatn

[Følg debatten her.]

Hva er det kvinner synes er attraktivt hos menn? Les en vanlig undersøkelse, så ser du at det som virkelig tenner kvinner er en god sans for humor, selvtillit, omtanke for andre, bla bla bla.

Med andre ord trenger du bare å være en snill gutt, og damene vil flokke seg rundt deg.

Det er naturligvis bare tull. Det vet alle.

Så det du bør gjøre er å glemme hva damene sier - men følge med på hva de gjør i stedet. Disse to tingene er ofte vidt forskjellige. Dette skyldes at kvinner er spesialister på å lure seg selv - og de er like flinke til å lyve til seg selv om sin egen oppførsel.

Cash is kingEn ting som stadig vekk gjentas i undersøkelser er at kvinner vil ha menn med masse penger.

Studier blant college-studenter viser at når jenter blir vist bilder av menn i høy-status uniformer (dress, slips, dyre klokker etc) og lav-status uniformer , vil de velge mennene i dress og slips uansett hvordan de ser ut.

I følge disse studiene er tiltrekning for kvinner like enkelt som for menn - fargen på tusenlappene er alltid kledelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.