Hva tjener de egentlig?

Skattelistene har ikke hele svaret. Vi gir deg mer nøyaktige utregninger.

(Illustrasjon: Kim Jansson)
(Illustrasjon: Kim Jansson) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tjener du mer enn det som står oppført i skattelistene? Det gjelder de fleste av oss. Skattetallene viser aldri nøyaktig inntekt, og som regel ligger en persons bruttoinntekt over det som står i ligningen.

Med vårt skattesøk kan du regne ut en mer nøyaktig inntekt. Skroll ned for eksempel.

Til skattesøket >>>

Inntekten som vises i skattelistene, er nettoinntekt før fradrag for særfradrag. Inntekten omfatter all skattepliktig inntekt, enten det er lønn, pensjon, næringsinntekt, gevinster, renteinntekter også videre, men er redusert med fradragsberettigede beløp som minstefradrag, fradrag i tilknytning til arbeidsinntekt, tap og renteutgifter.

Du kan altså ikke se hva vedkommende nøyaktig har tjent i løpet av det forrige året.

Vi har utbedret vårt skattesøk slik at finner mer nøyaktige tall. Når du har funnet den du søker, kan du klikke på navnet til vedkommende for mer informasjon. Da vil vi gi deg et omtrentlig estimat av hva denne personen egentlig tjener.

Vet du noe om personens sivilstatus, gjeld eller formue? I feltet som kommer opp, kan du klikke deg videre for grundigere utregninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer