Hvem bør vinne?

Over ser du ett av ti bilder i finalen, der vinneren får en tur til Australia.

Kveldsbadere Fotografen skriver: To venner av meg, Maria og Dag, tar eit kveldsbad i ein elvekulp. Bildet er tatt i Vindafjord. Foto: Espen Mills
Kveldsbadere Fotografen skriver: To venner av meg, Maria og Dag, tar eit kveldsbad i ein elvekulp. Bildet er tatt i Vindafjord. Foto: Espen Mills Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av over 1000 innsendte bilder er nå 10 bilder plukket ut til finalen i konkurransen om det beste skumringsbildet. Disse ti deltakerne får kjempe om premiene:

Vinneren av førstepremien får en reise til Australia for to. Nummer to og tre får fine videokameraer av typen Handycam HDR-CX105 fra Sony.

Flere skumringsfoto

På grunn av de vanskelige lysforholdene, er skumringen en av våre mest utfordrende opptakssituasjoner. Legger vi til aktiviteter i det svinnende lyset, øker utfordringen ytterligere.

Derfor er ikke dette den letteste sjangeren å fotografere, men du verden så flott det blir - bare se på finaleheatets svært ulike, men veldig stemningsfulle bilder.

Litt forsinket kjører vi nå finalen i konkurransen, som DinSide i sommer har gjennomført i samarbeid med Sony. Her er ti ulike bilder - fem fra ukefinalene, og fem ekstra som juryen har valgt ut i tillegg.

Stem ivei!

Vi gir leserne til fredag klokken 12 på å stemme, og vinnerne offentliggjøres fredag ettermiddag.

Rangeringen gjennomføres ved leseravstemning og juryvurdering, der rangeringen fra begge teller like mye. Kommer to bilder likt ut etter avstemning og juryvurdering, rangeres juryens vinner foran leservinneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer