Hvem er billigst på SMS?

ROTETE PRISKRIG: Billigst SMS gir Chess Queen med 28 øre per melding, mens You Best tar 0,29. Men lav SMS-pris er ikke alt. Se hva som er best for deg som taster i stedet for å snakke.

Publisert
Sist oppdatert

De små teleselskapene skal ha honnør for at de har utfordret gigantene Telenor og NetCom på pris. En av de siste skansene som har falt er den tidligere standardprisen på en krone per SMS-melding. I dag kan nesten alle operatørene gi deg langt billigere alternativer.

Ser vi kun på SMS-prisene virker vinnerne soleklare; akkurat nå er det Chess Queen som er billigst med 28 øre per melding, mens You Best følger rett bak med 29 øre. Skal du finne det billigste abonnementet for deg må du imidlertid ikke se deg blind på SMS-prisen alene. Høye månedsavgifter og ringepriser ødelegger glansbildet selv for de aller ivrigste SMS-fantastene.

Du må sende 104 SMSer i uka for det skal lønne seg!

Etter å lagt inn ringemønsteret til en svært flittig SMS-bruker i DinSides mobilkalkis kom vi til et oppsiktsvekkende resultat: Først ved 104 tekstmeldinger i uka, eller utrolige 416 SMSer per måned, vil det lønne seg å velge Chess Queen-abonnementet.

Sender du derimot 70 meldinger i uka, ti per dag, blir rangeringen helt annerledes. Da kommer faktisk de billige SMS-abonnementene nederst på lista:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer