Hverdags-mosjon for slappfisker

Jasså, du gidder ikke å trene? Ingen grunn til panikk, det finnes noen snarveier. Les om de ti beste snarveiene til en sunnere kropp.

Publisert
Sist oppdatert

Regnestykket er ganske enkelt: Om du bruker like mye energi som du putter inn i kroppen, vil det ikke samle seg opp som fett rundt magen.

Men kanskje du sitter på ræva hele dagen og spiser hamburgere? Da er risikoen stor for at vekten stiger og formen synker i raskt tempo.

Heldigvis er det ikke alltid nødvendig å løpe landet på kryss og tvers for å brenne noen ekstra kalorier. Med disse enkle tipsene kan du forbrenne energi og øke muskelmassen uten å være i nærheten av et treningsstudio:

1) Re opp senga selvHusarbeid er bra for deg. Og en liten jobb som å re opp senga kan koste kroppen 50 kalorier om du gjør en skikkelig jobb. Vasking, støvuging og rydding er verd omtrent 300 kalorier på en time.

2) Rot i sengaNår senga først er redd opp bør du kaste deg oppi sammen med en partner og finne på noe moro. Sex er glimrende trening og kan medføre et gladere sinn som en ekstra bonus. Så kan du jo re opp på nytt senere, og så er sirkelen i gang...

3) Jobb i hagenKom deg ut i hagen minst en gang i uken. En times innsats med å klippe plenen og rake løv kan ta knekken på hele 350 kalorier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer