Hvilke Lidl-produkter liker du?

Du kan være med på å bestemme hvilke Lidl-produkter Rema skal fortsette å føre.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke godkjente konkurransetilsynet Rema 1000s oppkjøp av Lidl.

Etter at oppkjøpet ble kjent, har Rema 1000 fått en rekke henvendelser fra kunder om Lidl-produktene de har lyst til å beholde.

Her handler du billigst

- Lidl har mange produkter i sitt sortiment som det ikke finnes tilsvarende av i norsk dagligvare. Vi vil gjerne gjøre vårt beste for at kundene skal kunne finne disse, eller tilsvarende, produkter hos Rema, sier Øyvind Simonsen, importsjef i Rema 1000 Norge AS til DinSide.

Alle har sine favorittvarer. Hadde du en på Lidl? Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Colourbox.no
Alle har sine favorittvarer. Hadde du en på Lidl? Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Colourbox.no Vis mer


Nå inviterer Rema 1000 alle kunder til å fortelle dem hvilke produkter de ønsker at butikkene fortsatt skal føre.

Stem og vinn

Alle kan gå inn på Rema 1000s nettsider og stemme på sine favoritter - eller foreslå andre produkter de ønsker at Rema skal fortsette å føre. Alle som stemmer kan være med i trekningen av ti gavekort på 1.000 kroner som kan brukes hos Rema 1000.

Rema 1000 har plukket ut noen av de varene de har fått flest henvendelser om, som du kan stemme på. Føreløpig er det søtsaker, pils og pølser som leder;

 • Hvit sjokolade, 200g
 • Melkesjokolade med hasselnøtter, 200g
 • Tiramisu dessert, 2pk
 • Perlenbacher premium pils, 500ml, 6pk
 • Tyske Bratwurst
 • - Er ikke den varen du vil at vi skal fortsette å føre på listen er det et felt under der man kan skrive inn forslag, sier Simonsen.

  - Har dere bestemt dere for hvor mange varer dere kommer til å fortsette med?

  - Vi må nesten se hva våre forbrukere svarer. Det kan være alt fra fem til femti produkter, alt avhengig av hva kundene våre sier.

  Avstemningen har hatt god pågang siden den ble lagt ut etter at Konkurransetilsynet godkjente oppkjøpet i forrige uke, og mer enn 1.400 personer har stemt eller lagt inn favoritter.

  - Vi er fornøyd med responsen, spesielt ettersom vi ikke har markedsført dette, sier Simonsen.

  Er det noen Lidl-produkter du ønsker at Rema 1000 skal fortsette å føre? Stem eller send inn ditt forslag her, eller diskuter under. Kampanjen avsluttes i løpet av juli måned.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer