Hvilke mobilabonnement har mest mobildata?

Det billigste med 20 GB i måneden er dessverre også tregest.

SURFORAMA: Bruker du mye data på mobilen, veldig mye, må du opp i pris. Vi gir deg oversikten over mobilabonnementene som har over 10 GB i måneden. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIX
SURFORAMA: Bruker du mye data på mobilen, veldig mye, må du opp i pris. Vi gir deg oversikten over mobilabonnementene som har over 10 GB i måneden. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi fortalte deg nylig hva som er de billigste mobilabonnementene i Norge, hvor ugangspunktet var abonnementer med opptil 3 gigabyte (GB) data i måneden.

Dinside skrev så at gjennomsnittsnordmannen brukte mellom 1,5 og 2 GB i måneden, ifølge Telenor, men at musikkstrømming og video fort mangedobler dette. Og har du ikke stor nok datakvote, blir det fort dyrt.

Så hva bør den virkelige storbrukeren velge? Hun som kanskje ser på nett-TV hver eneste dag på toget, om dekningen tillater det, og nærmest lever livet gjennom mobilskjermen?

Det finnes gode tilbud til disse også. Abonnementer som ofte koster mer i måneden, og sjelden blir snakket så høyt om i reklamer, men som gir deg langt bedre priser per GB enn de mindre abonnementene.

Dinside har funnet Norges største mobilabonnementer, med minst 10 GB inkludert i måneden.

LES OGSÅ: Her er Norges billigste mobilabonnementer

Norges største mobilabonnementer

Tabellen er rangert etter pris per GB, for de som vil ha så mye som mulig. Men som du ser varierer datakvoten fra 10 GB til 25 GB i måneden. Og ofte gir mer inkludert data billigere GB-priser, men også høyere månedspris. Kampen om kronene per GB vinner Hello 20 GB, med 20 GB i måneden for 400 kroner. Trenger du bare 10 GB er Hello billigst her også, med Hello 10 GB for 300 kroner måneden.Mange av de mindre operatørene tilbyr ingen abonnementer som gir deg minst 10 GB i måneden, og faller derfor utenfor oversikten. LES OGSÅ: Så dyrt kan det bli å gå over den månedlige datakvoten

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer